logo

1000Mbit/s för endast 10.80€/mån!

 

Aktuellt

PRESSMEDDELANDE 

KrsNet lanserar en egen Internetjänst som en medlemsförmån andelslagets medlemmar. 

1000 Mbit/s till alla hem och företag 

Andelslaget KrsNet är en lokal leverantör av fibernätsuppkopplingar i Kristinestad. Andelslaget med sina 15 år på nacken har ett stabilt och driftsäkert fibernät på flera hundra kilometer som täcker hela Kristinestad. Kristinestad är en av de kommuner i Finland som har den högsta tillgängligheten. 

Nu har andelslaget även gått in för att börja sälja internettjänster till sina medlemmar och lanserar 1.9.2021 en mycket snabb, stabil och högklassig internetanslutning vars bandbredd är hela 1000 Mbit/s i båda riktningarna och detta ut mot internet. Tjänsten är bland de förmånligaste i sin klass i Finland. 

Den driftsäkra tjänsten har tagits fram i samarbete med en av Finlands största nationella internetleverantörer och formats till en lokal tjänst för alla medlemmar med fiberuppkoppling i andelslaget. 

Inom KrsNets ledning inleddes en planering och upphandling av detta nya koncept under våren och under sommaren har nödvändig utrustning inköpts och installerats. Alla som har en anslutning till fibernätet kommer samtidigt att få en ny hemmaswitch installerad kostnadsfritt som klarar av dessa stora hastigheter. 

- Vi har kunnat dra fördel av att så gott som samtliga stora internetleverantörer i Finland finns närvarande i samma knutpunkt i Kristinestad där även vi finns med KrsNets knutpunkt, säger VD Daniel Kaivo-oja. Vi fick in många goda offerter på tillräckligt kraftig, snabb och driftsäker internettrafik både nationellt och internationellt, fortsätter Kaivo-oja. 

Eftersom tjänsten redan har funnits ute för beställning är över 100 medlemmar redan klara för att ta i bruk 1000 Mbit/s. Kommunen har också bestämt sig för att gå över till denna kraftiga och förmånliga internettjänst. För företagen erbjuds en något dyrare variant med bland annat prioriterad trafik och fasta IP-adresser. 

- Inom styrelsen har vi länge sökt lösningar för att dra fördel av andelslagets grundtanke och det ökande antalet medlemmar för att skapa bra medlemsförmåner. Denna tjänst visar verkligen hur man dra nytta av andelslagets styrka, säger KrsNets styrelseordförande Ulf Grindgärds. Detta passar perfekt just i år samtidigt som vi fyller 15 år, fortsätter han. 

 

För mera information kontakta  

VD Daniel Kaivo-oja, 045 265 0400 

Styrelseordförande Ulf Grindgärds, 040 097 3775 

www.krsnet.fi 

www.facebook.com/KrsFiber  

 

macbook
Följ oss på facebook

Facebook Senaste händelser

12.01.2022

Felet är åtgärdat.
Om du fortfarande erfar problem med internet/tv anslutningen gör följande:
1. Ta bort strömmen i 10 sekunder från...

15.11.2021

Första anslutningen grävd med elektrisk grävmaskin
#wideroosinfra #volvoecr25

05.11.2021

Lagret påfyllt med 1000Mbits hemmaswitchar, beställ medlemsförmånen för endast 10.80€/mån på www....

Anslut din fastighet

Gör en förfrågan redan idag