1000Mbit/s netti vain 10.80€/kk 

Ajankohtaista

LEHDISTÖTIEDOTE 

KrsNet lanseeraa osuuskunnan jäsenille oman internetpalvelun 

1 000 Mbit/s kaikille kotitalouksille ja yrityksille 

Osuuskunta KrsNet on Kristiinankaupungissa toimiva paikallinen kuituliittymien tarjoaja. Jo 15 vuotta toimineella osuuskunnalla on satojen kilometrien mittainen vankka ja luotettava kuituverkko, joka kattaa koko Kristiinankaupungin. Kristiinankaupunki on kuituverkon saatavuudessa yksi Suomen parhaimmista kunnista. 

Osuuskunta aloittaa nyt myös internetpalvelujen tarjoamisen jäsenilleen ja lanseeraa 1.9.2021 erittäin nopean, vakaan ja laadukkaan internetliittymän, jonka kaistanleveys molempiin suuntiin suoraan internetiin on jopa 1 000 Mbit/s. Palvelu on luokassaan Suomen edullisimpia. 

Käyttövarmuudeltaan erinomainen palvelu on kehitetty yhdessä Suomen suurimpiin kuuluvan internettoimittajan kanssa ja se on sovitettu osuuskunnan kuituliittymän hankkineiden jäsenten paikallisiin tarpeisiin. 

KrsNet aloitti konseptin suunnittelun ja siihen liittyvät hankintaneuvottelut keväällä, ja palveluun tarvittavat laitteistot on hankittu ja niitä on asennettu kesän aikana. Kaikille kuituliittymän hankkineille asennetaan maksutta uusi suurille nopeuksille soveltuva kotikytkin. 

– Meille on ollut hyötyä siitä, että melkein kaikilla Suomen suurilla internettoimittajilla on tällä hetkellä yhteinen solmupiste Kristiinankaupungissa. Samassa tilassa myös KrsNetillä on oma solmupiste, toimitusjohtaja Daniel Kaivo-oja kertoo. Saimme nopeasti monia hyviä tarjouksia riittävän tehokkaasta, nopeasta ja käyttövarmasta internetliikenteestä, sekä Suomen sisäisestä että ulkomaille suuntautuvasta, Kaivo-oja jatkaa. 

Koska palvelu on jo ollut tilattavissa, yli 100 asiakasta on jo valmiina ottamaan käyttöön palvelun, jonka nopeus on 1 000 Mbit/s. Myös kunta on päättänyt siirtyä tehokkaan ja edullisen KrsNet-internetpalvelun käyttäjäksi. Yrityksille on tarjolla hieman kalliimpi versio, jossa on mm. mahdollisuus priorisoida liikennettä ja kiinteät IP-osoitteet. 

- Olemme hallituksessa jo kauan etsineet ratkaisuja osuuskunnan perusajatuksen ja kasvavan jäsenmäärän hyödyntämiseksi hyvien jäsenetujen luomisessa. Palvelu osoittaa selkeästi sen, miten osuuskunnan vahvuutta voidaan hyödyntää, toteaa KrsNetin hallituksen puheenjohtaja Ulf Grindgärds. Myös ajoitus on erinomainen, koska osuuskunta täyttää tänä vuonna 15 vuotta, hän jatkaa. 

 

Lisätietoja antavat  

toimitusjohtaja Daniel Kaivo-oja, 045 265 0400 

hallituksen puheenjohtaja Ulf Grindgärds, 040 097 3775 

www.krsnet.fi 

www.facebook.com/KrsFiber  

macbook
Seuraa meitä facebookissa

Facebook Viimeisimmät tapahtumat

12.01.2022

Felet är åtgärdat.
Om du fortfarande erfar problem med internet/tv anslutningen gör följande:
1. Ta bort strömmen i 10 sekunder från...

15.11.2021

Första anslutningen grävd med elektrisk grävmaskin
#wideroosinfra #volvoecr25

05.11.2021

Lagret påfyllt med 1000Mbits hemmaswitchar, beställ medlemsförmånen för endast 10.80€/mån på www....

Liitä kiinteistösi verkkoon

Lähetä kysely jo tänään!